Skip to main content

Penja

“Ik ben Penja van Meerten en ik ben 19 jaar. Doordeweeks woon ik in Beekbergen bij Spelderholt, waar ik inmiddels al anderhalf jaar stage loop in het onderhoud. In het weekend woon in om de beurt bij mijn vader Peter in Bilthoven en bij mijn moeder Karin in Capelle aan den IJssel. Naast mijn zus Donné heb ik nog twee bonuszussen en een bonusbroer.

Ik houd van sport, ik heb gevoetbald in het G-elftal van Patria en doe wel eens mee met fitness-, bootcamp- of kickbokstraining met mensen die ik ken. In mijn vrije tijd kijk ik graag filmpjes op YouTube van Enzo Knol, voetbal en kickboksen. Ook kijk ik graag films en series op Netflix en Videoland. Ik houd van stoere dingen, ik ben bijvoorbeeld gek op graffitikunst en maak dit soms zelf ook op panelen, met mijn eigen tag.

Op Spelderholt heb ik veel vrienden gemaakt, en dat zou ik ook graag willen als ik bij De Iris ga wonen: vrienden maken waar ik leuke dingen mee kan doen, zoals muziek luisteren of films kijken en samen koken, sporten en lekker een Radler drinken.”