Skip to main content
logo HandicapNL

Meer dan dubbele opbrengst voor Stichting de Iris tijdens HandicapNL

Van maandag 21 september tot 4 oktober heeft Stichting de Iris meegedaan met de landelijke collecte HandicapNL. 50% van de opbrengst van de collecte gaat naar Stichting de Iris. 83 collectanten, waaronder leerlingen van het Oosterlicht College, hebben gecollecteerd in Vianen, Lexmond, Hoef en Haag en Hagestein. Samen hebben zij 2.805 euro opgehaald.

Digitale collecte groot succes!

Vanwege corona heeft Stichting de Iris dit jaar ook digitaal gecollecteerd. Dat bleek een groot succes. 20 collectebussen hebben met 293 donateurs 5.385 euro opgebracht. In totaal is er 8.190 euro opgehaald, waarvan 4.095 euro voor Stichting de Iris. Dat is meer dan twee keer zoveel als vorig jaar.

alle toekomstige bewoners
Jamay, Esmee, Susanne, Rick, Reinout, Rick, Penja, Koen, Kim, Jolanda, Margot, Olivier, Koen, Bibi, Soraya en Michelle bedanken alle donateurs van de digitale collectebussen voor hun gift aan HandicapNL

Stichting de Iris bouwt aan een fijne woning voor deze 16 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Neem een kijkje op onze website om te zien waar we mee bezig zijn!

Iedereen eerlijke kansen
HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Zij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je  weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door je te ondersteunen om het heft in eigen handen te nemen. Familieleden helpen zij een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht. En ze stimuleren de sociale kring en de complete maatschappij om met een open blik naar de mogelijkheden van mensen met een handicap te kijken. Voor meer informatie zie www.handicap.nl/collecte