Skip to main content
sinterklaas

Sinterklaasactie Stichting de Iris

Stichting de Iris start een Sinterklaasactie: een persoonlijke videoboodschap voor ieder kind!

Sint en Piet vertellen een Sinterklaas-avontuur én een verhaal waarin jouw kind voorkomt. Over een leuke eigenschap van hem of haar, een speciale gebeurtenis, een complimentje … En aan het eind van het verhaal vertelt Sint (eventueel) waar een cadeautje ligt … 

Als je vóór 14 november een videoboodschap bestelt, krijg je vóór 5 december een ‘link’ toegestuurd. Het filmpje is eenvoudig afspeelbaar via Smart TV of m.b.v. een hdmi-kabel en natuurlijk ook via een computer/laptop, smartphone of tablet.

Bijdrage voor het Iris-huis

Stichting de Iris bouwt aan een fijne woning voor 16 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Vianen. De opbrengst van de videoboodschappen wordt gebruikt voor de inrichting van het toekomstige Iris-huis. Denk aan de gezamenlijke woonkamers (2), keukens (2), wasruimte, gangen, tuin, etc. Lees meer over het Iris-huis >>

Lees meer over de Sinterklaasactie >>